2 Σεπτεμβρίου 2014

Σ.τ.Ε. προς Γκίκα Χαρδούβελη: Πείτε μας τους λόγους της μη συμμόρφωσής σας!...

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 13.00', ο νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ), κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, θα παρουσιαστούν ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου.......>> ακούσουν από τον Υπουργό Οικονομικών, ή το νόμιμο εκπρόσωπό του, κληθείς προς τούτο, τους λόγους της μη εισέτι συμμόρφωσής του με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. ΠΗΓΗ:

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα φίλτατε, θα ήθελα να ρωτήσω για το μηδενικό έλειμα απο το 2015 και μετά στις συντάξεις.Αφορά τα ταμεία ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΕΒΕ κτλ δηλ απο τις εισφορές των ιδιωτών ή και του δημοσίου π.χ τις δικές μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Ολους ανεξαιρέτως αφορά αγαπητέ συνάδελφε...
      Αλοίμονο άν τελικά εφαρμοσθεί!!

      Διαγραφή
    2. Απορώ αφού τα λεφτά του δημοσίου δίνονται απο το κράτος και όχι απο τις εισφορές ανάλογα δηλ πόσοι εργαζόμενοι δουλεύουν έρχονται και τα ανάλογα χρήματα, σε εμάς πως θα καθοριστεί ότι υπάρχει έλειμα στο ταμείο μας ?

      Διαγραφή
    3. ΄Ελα ντε,εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα!!
      Δεν βρίσκεις άκρη αγαπητέ συνάδελφε...
      Συμβαίνουν πράγματα που δεν εξηγούνται με την κοινή λοιγική!! Και να μην έχει έλλειμμα το Ταμείο μας,θα βρούν τρόπο αυτοί...Μαθημένοι είναι...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.