10 Νοεμβρίου 2014

H τροπολογία Σταϊκούρα για τις "διορθώσεις" στους μισθούς των Στρατιωτικών...

Η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για τις "διορθώσεις" στους μισθούς των Στρατιωτικών είναι γεγονός! 
Με βάση όσα προβλέπονται στην τροπολογία ο βασικός μισθός του Ανθυπολοχαγού και των αντίστοιχων βαθμών διαμορφώνεται στα.......>>> 887 ευρώ! Για να είμαστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.Τι θα γίνει από δω και πέρα;Οι αγωγές των στρατιωτικών είναι αναπόφευκτες. 
Μέχρι στιγμής ο αριθμός των αγωγών μετριέται σε εκατοντάδες. Η δημοσιοποίηση των “διορθώσεων” είναι προφανές ότι θα σβήσει και τις τελευταίες ελπίδες που πιθανόν κάποιοι να είχαν ότι θα υπήρχε κάτι καλύτερο από το 50% της επιστροφής. Η πορεία που ξεκίνησε με την προσφυγή έξι αξιωματικών στο Σ.τ.Ε. φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση. Δείτε ολόκληρη την τροπολογία,κάνιντας κλικ ΕΔΩ:

3 σχόλια:

  1. Δεν ειχαμε ελπιδες για κατι παραπανω απο 50%.Ειχαμε ομως καποια ελπιδα να ξεκινησει η αποκατασταση των αποστρατων μαζι με τους εν ενεργεια την 27-11-2014 και οχι την 22-12-2014.Καθως επισης και καταβολη ολων των αναδρομικων απο ΙΟΥΛΙΟ 2014 εως ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2014 και οχι μερος αυτων (3-4 μηνων).Η επιμονη της κυβερνησης να διαχωρισει τους εν ενεργεια απο τους εν αποστρατεια,οσον αφορα την μερικη τους αποκατασταση,με διαφορετικες ημερομηνιες και ποσα αναδρομικων,για μενα υποκρυπτει σκοπιμοτητα.Η σκοπιμοτητα ειναι απλη:να διαλυσουν το κοινο μετωπο,δημιουργωντας ψυχροτητα στις σχεσεις τους απο την προφανεστατη απαξιωση των αποστρατων.Ας υπολογισουμε και αυτην την παραμετρο,αφου η περιοδος που διανυουμε ειναι εξαιρετικα πονηρη και δυσκολη.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαχωρισμό αυτοί στον αγύριστο εμείς στις επερχόμενες εκλογες,χωρις συναισθηματισμους,,αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.