16 Δεκεμβρίου 2014

Eπιστροφή αναδρομικών ποσών από το Γ.Λ.Κράτους....

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους, σχετικά με το θέμα που ανέκυψε ως προς το ύψος των επιστρεφομένων αναδρομικών ποσών, μεταξύ συναδέλφων με τα ίδια συνταξιοδοτικά δεδομένου, ότι ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α) προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, πήρε την διαβεβαίωση από το Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κανονισμού και Πληρωμής Στρατιωτικών συντάξεων, ότι θα επανεξετασθούν εκ νέου όλες οι συντάξεις........>> Εάν υπάρχουν λάθη, αυτά θα διορθωθούν και το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί την 27η Ιανουαρίου 2015 με την καταβολή της σύνταξης μηνός Φεβρουαρίου.
Υπόψη ότι οι διαφορές που προκύπτουν στα επιστρεφόμενων ποσών, καθορίζονται και από άλλους παράγοντες-πέραν του ενδεχόμενου λάθους-όπως π.χ.η ηλικία (κάτω των 55,κάτω των 60,άνω των 60),η αιτία αποστρατείας (αυτεπάγγελτη ή με αίτηση του ενδιαφερομένου),από το ύψος της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Α.Σ),3,6,7% και του Ν.4093/2012 5,10,15,20%,που πλήττει κυρίως τους υψηλόβαθμους!!

8 σχόλια:

  1. με κανει εντυπωση γιατι δεν κανουν λαθος οταν πληρωνουν τις συνταξεις των βολευτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ημουνα στην υπηρεσια και εκανα λαθος αρπαζα την ψιλη, αυτοι που κανουν τετοια λαθη πληρωνουν κατι, δεν πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τετοια εντολη πηρανε απο τους ανικανους που μας κυβερναν και αυτο κανανε γιατι οι ανικανοι καταλαβανε οτι δεν θα τους ψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν συνάδελφοι με τον ίδιο βαθμό,τα ίδια χρόνια αποστρατείας και ίδια μορφή αποστρατείας λαμβάνουν διαφορετικά ποσά αναδρομικών, τότε κάτι φταίει. Το ποιος φταίει είναι σίγουρο ( Κυβέρνηση-Σταϊκούρας-ΓΛΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι βρώμικοι ΟΛΟΙ τους.Σε άλλους έδωσαν 500 ευρω αναδρομικα καί σε άλλους 70.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.Αλλα θα μου πεις υπάρχει πολιτικός που να ντρεπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΝΑ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΞΙΜΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΗΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΘΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΙΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΕΕΕ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.