9 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτή Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό απευθύνει το Συντονιστικό Συμβούλιο των (3) Ενώσεων Αποστράτων...


ΠΡΟΣ : Κο Α.Σαμαρά-Πρωθυπουργό 
και Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας.

ΘΕΜΑ:"Αποφάσεις Σ.τ.Ε." 
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. 
Η Κυβέρνηση στην οποία υπήρξατε Πρωθυπουργός αρνήθηκε να εφαρμόσει πλήρως τις Αποφάσεις του Σ.τ.Ε. που δικαίωσαν τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. στην προσφυγή τους κατά του Ν. 4093/12 και αντ' αυτού με τον Ν.4307/2014 νομοθέτησε την επιστροφή του μισού της διαφοράς μεταξύ των μισθών και συντάξεων της 31-07-2012 και της 01-08-2012, με αποτέλεσμα ειδικά οι........>> απόστρατοι, λόγω και των πολλαπλών κρατήσεων/εισφορών που πληρώνουν να λάβουν ως αποκατάσταση των συντάξεών τους ελάχιστα ΕΥΡΩ!! 
Εν όψει των εκλογών της 25-01-2015 και επειδή το φλέγον αυτό θέμα απασχολεί τα Μέλη μας που είναι 120.000 απόστρατοι και τις οικογένειές τους και θα αποτελέσει ένα από τα κριτήρια επιλογής της ψήφου τους, σας καλούμε να τοποθετηθείτε επίσημα πλέον στο ερώτημα , εάν και πότε θα εφαρμόσετε πλήρως τις εν λόγω Αποφάσεις του ΣτΕ. 
Η απάντησή σας θα πρέπει να μας δοθεί πριν από τις εκλογές, να είναι δεσμευτική και να απαντά επακριβώς στο ερώτημα αυτό και όχι γενικόλογη του τύπου “θα αποκαταστήσουμε όλες τις αδικίες“ ή “ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, κ.λ.π.“
Σε περίπτωση δε που δεν απαντήσετε, αυτό θα εκληφθεί ως αρνητική απάντηση. Συνημμένα σας διαβιβάζουμε την Ανακοίνωση του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων της 16-12-2014 για πληρέστερη ενημέρωσή σας και αναμένουμε την απάντησή σας, το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να ενημερώσουμε τα Μέλη μας έγκαιρα.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι επιστολή με παρόμοιο περιεχόμενο αποστείλαμε και σε όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο μας την 25-01-2015 για να πάρουν συγκεκριμένη θέση επί του θέματος. 
Υποστράτηγος Σ.Ξ. Ε.Δανιάς Πρόεδρος ΕΑΑΣ.
Αντιστράτηγος Σ.Ξ. Κ.Σκαρμαλιωράκης Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ.
Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. Σ.Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του Συντονιστικού.
Αντιπλοίαρχος (Ε)Π.Ν.ε.α. Γ.Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ.
Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Κ.Ιατρίδης Πρόεδρος ΕΑΑΑ. 
Αντισμήναρχος(Ρ) Π.Α.ε.α.Ι.Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ. 

5 σχόλια:

  1. Η ΝΔ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η τσεπη απαντα,κ.Αποστολε:"αφου μου πηραν 400 ευρω σε μια νυχτα, με ενα μονο νομο,μου επεστρεψαν 35 ευρω".Πραγματικα ετσι ειναι.Η κλοπη ειναι διαρκης.Τα 35 ευρω ειναι ελεημοσυνη,φιλοδωρημα και οχι αυξηση. Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μείον 1,29 κυρία σύνταξη, μείον στο τεαπασα και μτπυ ειμα 54 ετών με 32/35

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.