20 Ιανουαρίου 2015

ANΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015...


Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κ. ΕΔΩ: το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ,μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,2015 που θα καταβληθεί στις 29/01/2015..........>> Για να εισέλθετε στην εφαρμογή και να εκτυπώσετε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ,πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης της μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

6 σχόλια:

  1. Κ .ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε,από τον Ιανουάριο που εφαρμόσθηκε η μερική αποκατάσταση των συντάξεων,αναπροσαρμόσθηκε και ο Β.Μ.του Ανθυπολοχαγού στα 887,από 875,δλδ 12 ευρώ διαφορά!

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΙ . ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 257 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 5 Η 6 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ . ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ?

      Διαγραφή
    3. Τα 257 ευρώ που πήρες με τη σύνταξη Ιανουαρίου 2015 (22/12/15),είναι τα αναδρομικά των (6) μηνών (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014). Με τη σύνταξη Φεβρουαρίου 2015 καταβάλλονται τα αναδρομικά της 2ετίας (Αύγουστος 2012-ΙΟΥΝΙΟΣ 2014).Αν εννοείς κάτι άλλο γράψε μου αναλυτικά με e-mail...

      Διαγραφή

  2. Είμαι απόστρατος Αξιωματικός και
    Επειδή από το βήμα σας μπορώ να πω την αλήθεια και να μην λογοκριθεί θα παρουσιάσω την <> που πήρα ύστερα από τις φανφάρες ΣΑΜΑΡΑ ότι θα αποκαταστήσει τους μισθούς και τις συντάξεις των ενστόλων και μάλιστα το ονόμασε αύξηση!!!
    Ιδού λοιπόν η μηνιαία αύξηση όπως φαίνεται στην εφαρμογή online της υπηρεσίας Συντάξεων
    ΜΗΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014
    Βασική Σύνταξη 1085,65

    ΜΗΝΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
    Βασική Σύνταξη 1088,39

    Η <> λοιπόν που πήρα ήταν 2 ευρώ και 74 λεπτά!
    Θα το στρογγυλέψω προς τα πάνω και θα τους το επιστρέψω όχι μόνο στις εκλογές αλλά ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    και ο νοών νοείτω

    Αυτοί είναι οι δοσίλογοι ψεύτες ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ που κατέστρεψαν τη χώρα μας και ..μας εμπαίζουν!!! στρέφοντας τους πολίτες εναντίον μας λέγοντας στα πληρωμένα ΜΜΕ
    <>!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε για όλα ευθύνεται ο ..."Σατανικός" και επαίσχυντος Νόμος 4093/2012,o οποίος λειτουργεί ως ...κόφτης και απορροφά την όποια αύξηση δοθεί!!
      ΄Ετσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα,είναι ...κατάρα να είναι κάποιος υψηλόβαθμος και δη κάτω των 60 ετών,διότι η αύξηση εξανεμίζεται! Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότικα,που φρόντισαν τεχνιέντως οι κυβερνώντες να αποκρύψουν,παρουσιάζοντας μια άλλη εικόνα προς τα έξω!!
      Επόμενο ήτο να λειτουργήσει ο κοινωνικός αυτοματισμός...

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.