22 Αυγούστου 2015

Ηλεκτρονικά ανανεώνεται η κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ...


Tη δυνατότητα να ανανεώσουν τα δελτία ανεργίας και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με ηλεκτρονικό τρόπο, έχουν όσοι είναι μη επιδοτούμενοι άνεργοι αλλά και δικαιούχοι κάποιων παροχών του ΟΑΕΔ. Η συγκεκριμένη εγγραφή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ μπορεί να γίνει, είτε με πιστοποίηση του χρήστη απο το taxisnet, είτε με χρήση κλειδαρίθμου=====>>> 
Όταν ληφθούν οι απαραίτητοι κωδικοί οι παραπάνω έχουν το δικαίωμα, να έχουν πρόσβαση στις νέες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, αν ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα: 
1). Με τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή εισέρχονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) από οποιονδήποτε χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης και 
2). Επιλέγουν το πεδίο «e-Υπηρεσίες» όπου υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες που τους βοηθούν να ολοκληρώσουν τις ενέργειες τους. 
Εάν κάποιος από τους εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι και δικαιούχοι του Οργανισμού, δεν είναι πιστοποιημένος ως χρήστης, μπορεί να προσέθλει σε οποιαδήποτε υπηρεσία ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ, για να πάρει την πιστοποίηση και να παραλάβει τον κλειδάριθμο και τους κωδικούς πρόσβασης. 
Έτσι μπορούν να ανανεώσουν εύκολα και γρήγορα τα δελτία ανεργίας τους (μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών πριν ή πέντε ημερών μετά την ημερομηνία της υποχρεωτικής ανανέωσής τους)
Τέλος, από εκεί θα μπορούν να αντλούν τις βεβαιώσεις ανεργίας.ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.